Hej Daniel Edlander, försäljningschef Solkraft Sverige

Varför har du valt att jobba på Solkraft Sverige?
– Mitt intresse för energifrågor, särskilt för solenergi, väcktes för flera år sedan. När jag letade nytt jobb för drygt ett år sedan spanade jag på olika alternativ och fastnade för Solkraft Sverige. Här hittar jag alla de värderingar jag efterlyser hos en arbetsgivare. Solkraft Sverige jobbar målmedvetet för att alltid göra både kunder och medarbetare nöjda. Jag är stolt och glad över att vara en del av ett företag som satsar på långsiktiga relationer fyllda av kompetens och kvalitet.

På vilka sätt hjälper du Solkrafts kunder till en trygg affär?
– Jag är övertygad om att trygghet och förtroende skapas i det personliga mötet. När jag gör affärer går jag all in. Med all min kunskap, all min kraft och med hela mitt hjärta. Jag gör alltid mitt bästa för att ta ansvar hela vägen och se till att kunden får en skräddarsydd, nyckelfärdig anläggning på plats. Min egen trygghet kommer från vetskapen att jag har ett team i världsklass att tillgå. Jag litar stenhårt på mina kollegor och på de produkter Solkraft Sverige levererar.

Vad är det bästa med ditt jobb?
– Alla de positiva människor jag får träffa! Det märks verkligen att vi jobbar i en framtidsbransch där intresset för solceller är stort och äkta. Det gör mig oerhört glad. Känslan växer för varje anläggning som monteras. Det är skönt att göra gott. Energin är förnyelsebar och som bonus sparar kunderna pengar på att göra miljön en tjänst. Att jag får vara en del av en så avgörande förändring gör mig oerhört motiverad att gå till jobbet varje dag.