Köpa solceller

Investera i framtidens energi – Köp solceller från Solkraft Sverige

Solcellslösningar för alla

Privatperson, bostadsrättsförening, företag, kommun eller region? Solkraft Sverige har lösningar för alla som vill köpa solceller till villa, fritidshus, bostadsrättsförening, kommersiella eller offentliga fastigheter.

Vi har hjälpt våra kunder att sänka sina elkostnader med solenergi sedan 2014. Våra solcellsanläggningar producerar i dag billig och miljövänlig el hos över 7 000 nöjda privatpersoner, företag, fastighetsägare, kommuner och regioner.

Strålande att även du vill köpa solceller. Tekniken har aldrig varit bättre och priserna aldrig lägre. Boka ett kostnadsfritt platsbesök med en av våra kunniga rådgivare redan idag!

Varför välja Solkraft Sverige?

Solkraft Sverige är en av landets ledande leverantörer inom solenergilösningar, med fokus på att leverera hållbara, effektiva och kostnadseffektiva system. Våra kunder väljer oss för att vi erbjuder:
 • Smidighet: Med stor erfarenhet och väl inarbetade processer gör vi det enkelt för våra kunder att gå från tanke till driftsatt solcellsanläggning.
 • Trygghet: Med personlig service, generösa garantier och kontinuerlig support säkerställer vi att våra kunder är nöjda med sina solenergilösningar över tid.
 • Hållbarhet: Solceller producerar ren och grön energi och bidrar därigenom till minskade koldioxidutsläpp och en bättre miljö.
 • Anpassade lösningar: Vi erbjuder skräddarsydda solcellssystem som optimeras för just dina behov och förhållanden.
 • Komplett service: Från första kontakt, montage och installation till efterföljande support och underhåll – vi är med dig hela vägen.

”Priset är givetvis viktigt men kvalitet, kompetens, trygghet och långsiktighet är våra ledord och främsta konkurrensmedel. Vi är hellre det mest prisvärda solcellsföretaget än det allra billigaste. För oss betyder färdigställd solcellsinstallation början på en lång och givande kundrelation.”

Peter Olsen, VD, Solkraft Sverige

Vårt platsbesök – Din trygghet!

Det ska vara enkelt och tryggt att skaffa solceller. Därför börjar vi alltid med ett kostnadsfritt platsbesök där vår solcellsexpert utvärderar din fastighets potential för solenergi. Vi tar hänsyn till faktorer som takets riktning, lutning, skuggning och din energiförbrukning för att skapa den mest effektiva solcellslösningen för dig. Givetvis svarar vi även på dina frågor och lyssnar på dina specifika önskemål. Platsbesöket garanterar att du får en offert baserad på dina behov och din fastighets unika förutsättningar.

Boka ett kostnadsfritt platsbesök för att få en personlig konsultation. Under besöket kommer vi att:

 • Bedöma din fastighets lämplighet för solceller
 • Svara på dina frågor om Solkraft Sverige och våra solcellslösningar
 • Diskutera dina specifika energibehov och önskemål
 • Informera om aktuella statliga stöd och subventioner
 • Förklara hur solenergi kan integreras i ditt nuvarande energisystem
 • Visa alternativ och förslag på solcellsanläggningar som kan passa dig
 • Enas om ett eller flera alternativ som du vill se offert på

Vi är här för att lyssna på dig och se till att du är helt nöjd med den föreslagna lösningen innan vi går vidare.

Vad kan du förvänta dig av solceller?

Solceller är inte bara bra för miljön, de är också en smart ekonomisk investering. Genom att installera solceller kan du:

 • Minska elräkningen: Solenergi som du producerar själv är gratis efter installationen, vilket kan sänka din månadskostnad avsevärt.
 • Öka fastighetens värde: Fastigheter med solcellssystem har visat sig vara mer attraktiva på marknaden.
 • Få ekonomiskt stöd: Statliga subventioner och gröna avdrag gör den initiala investeringen mer överkomlig.

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så bokar vi in en solcellsrådgivare för ett kostnadsfritt platsbesök hos dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig utforska möjligheterna med solenergi!

Boka ditt kostnadsfria platsbesök

Fyll i formuläret här nedan så hör vi av oss för att boka in ditt platsbesök.

”Det bästa med vårt jobb är att vi vet att vi gör våra kunder till vinnare. Oavsett solcellsanläggningens storlek är kalkylen alltid positiv, såväl för plånboken som för miljön. Att träffa våra fina kunder och hjälpa dem till lägre elkostnader, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en minskad klimatpåverkan är ett hedersuppdrag.”

Peter Olsen, VD, Solkraft Sverige

Hur fungerar köpprocessen?

Att köpa solceller från Solkraft Sverige är enkelt och tryggt. Så här går det till:

 1. Kontakt: Fyll i vårt formulär för att starta din resa mot solenergi. Vi kontaktar dig därefter inom kort.
 2. Platsbesök: En av våra erfarna solenergirådgivare besöker dig för att lyssna in dina behov och undersöka fastighetens förutsättningar.
 3. Offert: Du får en anpassad offert utifrån din fastighets specifika förhållanden och dina energibehov.
 4. Leverans, montage och installation: Vårt erfarna team hanterar hela processen från beställning till driftsättning.
 5. Eftervård: Vi finns alltid till hands med support för att säkerställa att ditt system fungerar som det ska och hjälper till med eventuella frågor.

Vårt mål är att göra solenergi tillgänglig för alla, och det börjar med att erbjuda en personlig och transparent service från början till slut. När du väljer Solkraft Sverige kan du lita på att du får en solcellsanläggning av högsta kvalitet som är skräddarsydd efter dina behov och önskemål.

Så varför vänta? Boka ditt kostnadsfria platsbesök för att starta din resa mot en grönare och mer ekonomiskt hållbar framtid!

Våra unika styrkor som ditt solcellsföretag

Erfarenhet och expertis: Solkraft Sverige har över 10 års erfarenhet av solenergiinstallationer och har byggt upp en omfattande kunskap och expertis inom branschen.

Skräddarsydda lösningar: Vi erbjuder skräddarsydda solcellsanläggningar som är anpassade efter varje kunds unika behov och förutsättningar, vilket säkerställer optimal prestanda och effektivitet.

Kvalitet och tillförlitlighet: Solkraft Sverige erbjuder bara högkvalitativa solceller och komponenter från välrenommerade tillverkare, vilket garanterar tillförlitlighet och långvarig prestanda.

Kostnadsfria platsbesök: Innan vi lämnar offert genomför vi alltid ett kostnadsfritt platsbesök för att utvärdera kundens fastighet och behov. En garanti för en skräddarsydd och optimal solcellslösning.

Transparens och kundfokus: För oss är det självklart att prioritera transparent kommunikation och kundnöjdhet. Som kund kan du förvänta dig kunnig rådgivning och personlig service genom hela processen.

Garantier och support: Solkraft Sverige erbjuder generösa garantier på sina produkter och installationer samt kontinuerlig support och underhåll för att säkerställa långvarig tillfredsställelse och prestanda.

Miljöengagemang: Vi har ett stort engagemang att främja hållbarhet och miljömedvetenhet genom att erbjuda gröna energilösningar som bidrar till att minska kundernas koldioxidavtryck.

Referenser: Med en imponerande portfölj av framgångsrika projekt och positiva kundreferenser kan våra kunder vara säkra på att de väljer en pålitlig och pålitlig partner i Solkraft Sverige.

Innovativa teknologier: På Solkraft Sverige håller vi oss uppdaterade kring de senaste teknologierna och innovationerna inom solenergi för att kunna erbjuda våra kunder de mest avancerade och effektiva lösningarna.