Solceller ökar lantbrukets lönsamhet

En lantbruksverksamhet förbrukar dagligen mycket el och alla lantbrukare vet att varje sparad krona är viktig. Långsiktighet tillhör lantbrukets vardag och en solcellsinstallation är en god investering även för framtida generationers möjlighet till god avkastning. Vi på Solkraft Sverige guidar dig till en optimal solcellslösning för gård och lantbruk. Vi hjälper dig att sänka dina elkostnader genom egenproducerad el med solpaneler på ekonomibyggnader och magasin. Hur lönsam kan din fastighet bli för verksamheten?

Kontakta oss idag för kostnadsfri projektering och en kalkyl! 

Varför Solkraft Sverige?

Att driva ett lant- eller jordbruk är ofta en livslång satsning och att köpa solpaneler är en långsiktig investering. En anläggning sänker visserligen omedelbart dina elkostnader med årlig avkastning på ca 10-17 % och värdet på din fastighet ökar men du räknar givetvis med att den ska fungera och leverera värde för gården under lång tid framöver. Långsiktigheten är viktig för dig och den är minst lika viktig för oss och vi följer er även efter installation då det är viktigt att även vi känner oss trygga med de lösningar vi levererar. Vi installerar enligt certifieringskraven för ”Säker Gård”, LBK:s regelverk för elinstallationer i lantbruk och Länsförsäkringars krav.

För oss betyder en färdigställd solcellsinstallation början på en lång och givande kundrelation. Med trygga garantier och produkter från välkända aktörer med branschledande effektgarantier behöver du aldrig oroa dig för din solcellsanläggning. Via växelriktarens molntjänst kan både du och vi se hur din anläggning mår och hur den levererar. Via app eller webbläsare följer du anläggningens produktion och kan även djupdyka i data och statistik.

Ta det första steget mot ett modernare och grönare lantbruk med miljöprofilering idag! Kontakta oss så räknar vi på avkastningen för er lant- eller jordbruksfastighet.