Vårt erbjudande:

Strålande
solcellslösningar

Solkraft Sverige erbjuder helhetslösning inom solceller, alltid med högsta kvalitet och trygga garantier. Vi har solcellslösningar för villor, lantbruk och kommersiella fastigheter och skräddarsyr varje installation efter våra kunders specifika önskemål och förutsättningar. De solpaneler vi levererar kommer uteslutande från välkända aktörer med branschledande effektgarantier och vår egen installationsgaranti är på hela 10 år! Naturligtvis erbjuder vi också full kundsupport på samtliga solcellsanläggningar vi sätter i drift. Tillsammans sänker vi dina driftskostnader, ökar värdet på din fastighet och gör en viktig insats för miljön.

Villa

VILLA

Installera solceller för villa! Att installera solceller på ett hus är en framtidsinvestering som kan öka värdet på din fastighet. Som privatperson kan du även nyttja ROT-schablonavdraget på 9 %!

Solpaneler för villa
Lantbruk

LANTBRUK

Vi skräddarsyr solcellslösningar för gård och lantbruk. Sänk dina elkostnader genom effektiv användning av solpaneler på t ex. ekonomibyggnader.

Solpaneler för lantbruk
Fastighet

FASTIGHETER

Vi skräddarsyr solcellslösningar för fastigheter, Brf, kommersiella lokaler och företag. Vi tar dig genom hela processen – från planering till driftsättning!

Solpaneler för fastigheter