Våra laddboxar

för effektiv laddning

Världens bilflotta elektrifieras och vi på Solkraft Sverige är naturligtvis med i denna utveckling. Med vår kraftfulla majoritetsägare Bravida installerar vi allt från enskilda laddboxar till privatpersoner och upp till flera hundra laddboxar till bostadsrättsföreningar och företag. Kombinationen solceller och laddboxar går hand i hand för en grönare framtid.

Boka kostnadsfritt hembesök

Svenska laddboxar från GARO i Gnosjö

När det kommer till val av laddbox är vi lika noggranna som när vi väljer ut vilka solpaneler, växelriktare och montagesystem vi ska jobba med. Svenska GARO har i många år tillverkat robusta kvalitetsprodukter som fullt ut svarar upp mot våra krav på finish, kvalitet, garantier och stabilitet.

GARO:s laddbox har en stilren och modern design som passar i de flesta miljöer och kan monteras på vägg eller stativ. Boxarna finns i flera olika varianter som till exempel med fast kabel eller med uttag. GARO:s laddboxar är enkla att använda och erbjuder funktioner som gör laddningen enkel och säker. Alla boxar är förberedda för lastbalansering för att säkerställa att tillgängliga säkringar inte överbelastas.