Solkraft Sverige

Styrka i varenda cell

Solkraft Sverige hjälper privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor att minska sin miljöpåverkan och sina driftkostnader med grön teknik som solceller, energilagring och laddboxar. Med generösa garantivillkor, kompetenta medarbetare och en stark ägarstruktur levererar vi långsiktiga lösningar som ger bra avkastning.

Vi vägleder våra kunder från utförande av projektering på plats till att ta fram en totalkalkyl baserad på den unika fastigheten, till att ansvara för att en färdig installation är igång och producerar hållbar solenergi.

Börja med att boka kostnadsfri rådgivning för att undersöka era möjligheter att investera i solceller.

Varför välja solenergi från Solkraft Sverige?

Vårt solsystem

Solkraft Sveriges solsystem utgör hela vårt universum. Av den enkla anledningen att vi inte ägnar oss åt något annat än solenergi och klimatsmarta, lönsamma solcellslösningar samt batterier och laddboxar. Vi jobbar uteslutande med kraften från solen och har inget annat åtagande än våra kunder och deras solcellsinstallationer. Relationen till våra kunder är därför lika viktig för oss som solens kraft är för vår egen existens.

För att nå vårt mål – att hjälpa våra kunder med hållbara och energieffektiva installationer så levererar vi kundanpassade lösningar med allra högsta kvalitet på rådgivning, material, montage och servicenivå. Våra kunder ska känna trygghet över tid där de bästa solpanelerna och växelriktarna med generösa produkt- och effektgarantier tillsammans med vår egen installationsgaranti skapar långsiktighet för driften och investeringen.

Kvalitet

Solenergi är en ung bransch och utvecklingen går fort inom såväl teknik som kvalitet. Med noggrannhet vid materialval, montering och installation kan du lita på att du får paneler och marknadsledande komponenter monterade och installerade av experter. Vi tar inga genvägar när det gäller byggnormer, lagkrav och säkerhet och tummar inte en millimeter på den kvalitet som vårt uppdrag kräver.

Kompetens

Vi startade vår verksamhet 2014 och sedan dess har vi över 7 000 lyckade solcellsinstallationer från Ystad till Stockholm. Stark ägarstruktur, lång erfarenhet och kompetens ger trygghet till slutkund. Alla som anlitar oss kan känna sig trygga med att vi har den kompetens som krävs för att skapa den bästa lösningen utifrån dina behov och fastighetens förutsättningar.

Trygghet

Med solpaneler från välkända leverantörer med branschledande produkt- och effektgarantier behöver du aldrig oroa dig för din solcellsanläggning. Via respektive växelriktares molntjänst kan både du och vi hela tiden se hur din anläggning mår och hur den levererar. Logga bara in via app eller webbläsare för en snabb översikt eller för att djupdyka i statistik och grafer.

Långsiktighet

Att köpa solpaneler är en långsiktig investering. Din anläggning sänker visserligen omedelbart dina elkostnader och höjer värdet på din fastighet. Men du räknar givetvis med att den ska fungera och leverera under lång tid framöver. Eftersom långsiktigheten är så viktig för dig är den minst lika viktig för oss. Vi finns alltid vid din sida och då är det extra viktigt att även vi känner oss trygga med de lösningar vi levererar. För oss betyder en färdigställd solcellsinstallation början på en lång och givande kundrelation.

Vår organisation – Din trygghet

Vi har vuxit kraftigt sedan starten 2014 och finns idag med huvudkontor i Mölndal strax söder om Göteborg och genom vårt ständigt växande team av råd­givare och noga utvalda partners inom installation verkar vi dag från södra Sverige upp till Stockholm.

Med en helhetslösning från Solkraft Sverige kan du lita på att en kraftfull organisation säkerställer såväl leverans som drift och service. Med över 7 000 installationer till privatpersoner, bostadsbolag, bostadsrättsföreningar, kommuner och stora företag ser vi som ett bevis på att vi har det som krävs för att kunna erbjuda en lösning av högsta kvalitet – En väloljad organisation med styrka i varenda cell!