Vi tror på hembesök i alla lägen!

Många undrar varför vi envisas med att alltid göra platsbesök innan vi lämnar offert på våra solcellsanläggningar. Vårt svar är alltid detsamma. Varje kund har sina unika behov och varje fastighet har sina unika förutsättningar. Det finns ingen universallösning som passar alla. Genom att besöka dig, lyssna på dina önskemål och undersöka din fastighet hittar vi den bästa solcellslösningen för just DIG och just DITT HUS.

Enligt oss är detta den enda vägen till en korrekt offert som tar hänsyn till alla de aspekter som kan påverka kostnaden: Vilka paneler passar kunden? Hur kan takytan bäst utnyttjas? Finns det skorstenar eller ventiler om påverkar placeringen? Hur stor byggställning behövs? Är taket brant eller plant? Tomten lättillgänglig? Tegel, papp eller plåt? Placering av växelriktare? Omfattande kabeldragning? För att bara nämna några.

Men detta är inte hela sanningen. Det finns ytterligare ett mycket viktigt skäl till att vi gärna åker land och rike runt och gör kostnadsfria hembesök. Vi tycker att det är väldigt trevligt att träffa alla er som är nyfikna på solenergi och som letar efter en helhetsleverantör som gör det enkelt och tryggt att skaffa solceller.

Välkommen till Solkraft Sverige – helhetsleverantören med styrka i varenda cell!

PS. Här på vår webbplats kan du enkelt anmäla intresse för ett kostnadsfritt hembesök. Hoppas vi ses! DS.