Kan solceller bli lönsamt för dig?

Solkraft Sverige hjälper våra kunder att producera egen el. Solenergi och solpaneler ökar fastighetsvärdet, sänker driftkostnader och bidrar till en grönare framtid. Vårt team hjälper dig genom alla steg för att investera i en solcellsanläggning i Göteborg – från rådgivning och offert till installation.

Christian Brandin

Kontakta mig för att boka fri rådgivning med ett platsbesök där vi undersöker era förutsättningar för en kalkyl och prisbild för ett solcellspaket.
Christian Brandin, Ansvarig Region Väst. Tel: 073-515 09 50

Boka ett möte

Kan solceller bli lönsamt för dig?

Solpaneler ökar värdet på huset, sänker driftkostnader och bidrar till en grönare framtid. Solkraft Sverige hjälper dig att producera egen el.

Christian Brandin

Kontakta mig för att boka kostnadsfri rådgivning i Göteborg. Vi skräddarsyr offert för solcellspaket efter platsbesök.
Christian Brandin, Ansvarig Region Väst. Tel: 073-515 09 50

Boka ett möte

Fossilfri solenergi, minskar driftkostnader, ökar fastighetsvärde

Boka kostnadsfritt hembesök

Tack för ditt intresse för Solkraft Sverige och solenergi!

I vår strävan att ge våra kunder bästa möjliga beslutsunderlag för sin solcellsinvestering så börjar vår process alltid med ett platsbesök. Under rådande omständigheter så skapar dock denna del ett hinder för oss alla. Utifrån detta så vill vi fortfarande vara behjälpliga för er, så skicka gärna in en intresseanmälan så tar vi en kontakt och hittar en lösning för dialog om hur vi kan hjälpa er.

Tillsammans kan vi därifrån bidra till en ljusare och fossilfri framtid!

Bästa hälsningar,
Solkraft Sverige

Säljmöte

För att leverera rätt prisbild samt en trygg och säker installation så gör vi alltid ett platsbesök. Fyll i dina uppgifter här intill så kontaktar vi dig för en kostnadsfri konsultation med en skräddarsydd offert.

Välkommen att höra av dig!

Solceller villa, komplett solcellspaket Solkraft Sverige.

Ett klimat- och privatsmart solcellspaket!

Anläggningsfakta

Storlek: 66,3 kvm
Antal paneler: 39 st
Växelriktare: Solar Edge
Panel: Astronergy 300W monokristallina
Installerad effekt: 11,7 kW

När det äntligen blivit en slant över efter många års sparande ville Gunnar och Lena Fredriksson göra något vettigt med pengarna. Inte bara satsa på en sparfond vilken som helst, utan investera i något som kändes riktigt värdefullt, både personligen och ekonomiskt. Valet föll på solceller. Såklart.

Lärarparet Lena och Gunnar Fredriksson i Munkedal i Bohuslän har all anledning att fira. Inte bara har de varit gifta i imponerande 45 år, de har också investerat i en sprillans ny solcellsanläggning som de är mer än nöjda med. Tanken att producera egen solenergi, har funnits med Gunnar och Lena en tid.

– Att skaffa en egen solcellslösning minskar det externa elberoendet och är på alla sätt ett steg i rätt riktning. Miljötanken var avgörande för oss, men det känns också som en oslagbar privatekonomisk investering, förklarar Gunnar.

Inte billigast, men bäst

Även om en energilösning med egna solpaneler faktiskt var ett självklart val för Gunnar och Lena, var de inte på något sätt säkra på hur, eller med vem, det skulle ske. Gunnar tog in inte mindre än åtta offerter från olika företag och jämförde i lugn och ro. Efter noggrant övervägande kände Gunnar och Lena att valet av leverantör var enkelt. Solkrafts erbjudande var överlägset de andras.

– Vi jämförde en mängd kalkyler, men för oss var det aldrig en prisfråga. Hos Solkraft fick vi exakt det vi ville ha, till en rimlig kostnad. Kontakten med säljaren gick galant, informationen var tydlig och de levererade precis de paneler vi siktat in oss på. Solkraft var inte billigast, men kändes helt klart bäst, säger Gunnar.

Täcker den egna årsförbrukningen med råge

Och så har det lyckligtvis fortsatt. Även montage och installation gick utan bekymmer och redan första gången mätaren slogs på uppmättes exakt det värde Solkraft sagt att anläggningen skulle generera, 11 kWh. 39 st monokristallina paneler har monterats på taket och tillsammans kommer de att producera en hel årsförbrukning av grön el. Gunnar och Lena är mer än nöjda.

– Effekten gör att vi ligger på plussidan varje dag, oavsett väder. Det känns fantastiskt alltihopa. Både samarbetet med Solkraft Sverige och att vi tog ett klimatsmart, och privatsmart beslut.