Hej Christian Brandin, säljande rådgivare i Göteborg.

Varför har du valt att jobba på Solkraft Sverige?
– Det finns många goda anledningar till det. Mycket för att vi erbjuder våra kunder en riktig höjdarprodukt med kvalitet i alla led, det tummar vi inte på. Sedan trivs jag bra med att få besöka alla dessa underbara kunder. Jag kommer hem till intresserade människor, delar med mig av min kunskap och blir det affär gör vi tillsammans nytta för både ekonomi och miljö.

På vilka sätt hjälper du Solkrafts kunder till en trygg affär?
– Nästan alla jag träffar är intresserade av solenergi, men deras kunskap är på olika nivå. Jag lägger stort fokus vid att förklara vikten av Solkrafts Sveriges värderingar; kvalitet, trygghet, långsiktighet och kompetens. Dessa ord genomsyrar allt vi gör. Jag tror att min egen grundtrygghet i vårt sätt att jobba – och min egen övertygelse om att vi erbjuder marknadens bästa tjänster och produkter – smittar av sig på kunden. Jag är säker på att en solcellsinstallation med Solkraft är en bra investering och jag visar exempel på det varje dag. Jag är uppriktigt stolt över det vi gör och förmedlar detta så att kunden känner sig trygg med oss som leverantör.

Vad är det bästa med ditt jobb?
–Att jobba med något som bidrar till en bättre miljö och en grönare framtid känns toppen. Att dessutom veta att mina kunder tjänar pengar på min produkt gör det ännu bättre. Oavsett om kunden väljer att sälja huset eller bo kvar under många år, vet jag att de tjänar på investeringen i solceller. Sen älskar jag mina kollegor och den fantastiska stämning vi har på Solkraft. Det är verkligen roligt att gå till jobbet.