Agent med säljuppdrag i Skåne län

Solkraft Sverige (Solkraft EMK AB) säljer och installerar solcellsanläggningar och batterier sedan 2014. Vi verkar på en positiv, hållbar och ständigt växande marknad och behöver nu bli fler agenter som vill agera rådgivande säljare i Skåne län. Vi söker därför dig som är en erfaren säljare med branschvana och som har möjlighet att arbeta i eget företag/bolag med F-skattsedel. Vårt starka varumärke, goda rykte och generösa provision ger dig stora möjligheter att snabbt bygga upp en lönsam verksamhet i ditt område. Grip tag i denna strålande chans och kontakta oss redan idag med din ansökan!

Om tjänsten

Du arbetar med uppsökande försäljning och marknadsför våra populära erbjudanden till potentiella kunder inom din region. Du bokar hem- och platsbesök samt genomför dessa med målsättningen att informera, väcka intresse och samla underlag för snabb återkoppling med en behovsanpassad och konkurrenskraftig offert. Att arrangera informationsmöten om solenergi och energilagring samt om just våra helhetslösningar är ytterligare ett verktyg i ditt säljarbete. Du har stor frihet i ditt säljarbete men arbetar i nära dialog med regionansvarig, med företagsledningen vid vårt huvudkontor i Mölndal och i samverkan med våra övriga säljare. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning i produkt- och säljkunskap och stöttar dig i arbetet.

Den vi söker

För att lyckas tillsammans med oss är du positiv, initiativrik, noggrann och resultatdriven. Du har viljan att vara med på en tillväxtresa och förståelse för vad detta innebär när det kommer till snabba puckar, hårt arbete och stora möjligheter. Du bör även ha stor erfarenhet av självständigt sälj- eller montagearbete inom solcellsbranschen. Detta eftersom vi förutsätter att du redan har de kunskaper, inom beräkningar och anläggningslayout, som krävs för att projektera en solcellsanläggning. Du sporras av att jobba utifrån ett provisionsupplägg och gillar det faktum att dina säljframgångar kan öppna dörren till både utveckling och framtida avancemang inom företaget.

Krav

Erfarenhet av direktförsäljning och uppsökande försäljning vid dörr.
Eftersom du arbetar med platsbesök kräver tjänsten att du har B-körkort.
Kan och vill arbeta hemifrån med uppdragets administrativa delar.
Har möjlighet att arbeta i eget företag/bolag med F-skattsedel.

Anställningsform

Vi erbjuder ett agentupplägg för dig med eget företag och F-skattsedel.

För mer information kontakta:

Peter Olsen, VD
Mail: peter.olsen@solkraftsverige.se

Ansökan skickas till:

peter.olsen@solkraftsverige.se (skriv ”Agent Skåne” i ämnesfältet).

Sista ansökningsdag:

20/6 men urval görs fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.