BRF Solhöjden i Lund

”Som Brf krävs ett väl underbyggt beslutsunderlag då det slutligen är årsmötet som måste ge bifall åt investeringen. Vårt urval bestod av tre marknadsledande aktörer där valet slutligen föll på Solkraft, detta då vi upplevde att representanten på Solkraft hade svar på våra frågor jämte ett engagemang på en nivå över vår förväntan.

Vi valde att lägga om ytskiktet (papptak) på våra byggnader inför solcellsmontaget, och den av Solkraft rekommenderade entreprenören på taksidan gjorde ett förstklassigt arbete. Vi upplever också att samarbetet mellan de båda entreprenörerna fungerade helt smärtfritt, och projektet som helhet färdigställdes innan utsatt tid.” / Styrelsen brf Solhöjden

När bostadsrättsföreningen Solhöjden i Lund skulle investera i solceller föll valet på Solkraft Sverige. Det blev ett mycket lyckat samarbete som resulterade i en solcellsanläggning med 145 kW installerad effekt som producerar ca 127 000 kWh per år. Vi tackar för förtroendet och önskar brf Solhöjden många år av miljövänlig elproduktion!

Anläggningsfakta

Växelriktare: SolarEdge
Panel: Trina Solar
Installerad effekt: 145 kW
Årlig produktion: 127 000 kWh

CW Lundberg infästningsmaterial för papptak användes för bibehållen garanti på takläggningen. RSS-räcken som fallskydd och en kranbil lyfte upp paneler och övrig utrustning på de sju våningar höga fastigheterna.

REC 360W