Arbeta hos oss

Solkraft Sverige är ett expansivt företag med en tydlig affärsidé. Huvudkontoret ligger i Mölndal utanför Göteborg men vi finns representerade i hela Västra Götaland, Skåne, Halland, Småland, Östergötland, Södermanland, Närke, Stockholm/Mälardalen och Värmland. Vi växer i snabb takt och kommer successivt utöka till fler städer och län.

För dig som vill jobba i solcells-branschen, som är på stark frammarsch och full med framtidstro, så är Solkraft Sverige ett företag att satsa på. Vi tycker att det är fantastiskt inspirerande att verka för en bättre miljö genom att hjälpa både privatpersoner och företag att producera sin egen gröna el. Det vi upplever nu är bara början på en mycket spännande resa. Om du också är tilltalad av detta så är du välkommen att söka jobb hos oss. Bli en del av vårt framgångsrika team!

Lediga tjänster

Här nedan hittar du tjänster som vi för tillfället söker personal till. Har vi inga lediga tjänster presenterade här eller om du har annan erfarenhet så är du välkommen att skicka in en spontanansökan till oss på jobb@solkraftsverige.se

Vi är alltid intresserade av duktiga personer som är intresserade av att jobba hos oss, inte minst är vi i ständigt behov av erfarna och drivna säljare eller agenter som vill representera oss i sin region.

På Solkraft Sverige får du arbeta med engagerade kunder och härliga kollegor

Olle Hedstrand
Daniel Edlander
Annika Hansson