Enkelt och tryggt att köpa
solceller som investering!

Vårt mål har alltid varit att optimera processen från första kundkontakt till färdig installation och efterföljande service. Efter många år i branschen kan vi säga att vi med god marginal nått målet. Idag är det enklare och tryggare än någonsin att köpa en komplett solcellsanläggning från oss.

Allt börjar med ett möte

Vi har en viktig tumregel. Alltid hembesök och projektering före offert. Genom att besöka dig kan vi undersöka fastighetens förutsättningar, visa olika alternativ, svara på dina frågor, lyssna på dina önskemål och skapa en tydlig, skräddarsydd offert förankrad i verkligheten.

En lösning som passar dig

Efter besöket skapar vi den offert som ligger till grund för ditt köpbeslut. Att göra kunden delaktig är en självklarhet för oss och har visat sig mycket uppskattat och så snart vi är överens kan vi börja planera för solcellsinstallationen i din fastighet.

Men allt pappersarbete då?

Visst finns det en hel del pappersarbete att ta hand om inför och efter installationen. Men vi menar allvar med vår mission att det ska vara enkelt att skaffa solceller, därför tar vi hand om allt pappersarbete och arbetar fortlöpande med de ansökningar, tillstånd och kontakter med nätägaren som krävs för att färdigställa din anläggning.

En trygg och säker installation

Samtliga montörer och elektriker är naturligtvis behöriga och uppfyller våra högt ställda krav på kunskap, säkerhet och skickligt hantverk. För din trygghet dokumenterar vi alla viktiga steg i genomförandet och vi följer alla de lagar och krav som ställs på vår verksamhet. En säker installation, med högsta kvalitet, genomförd under säkra förhållanden är vårt löfte till dig.

Under processen arbetar vi fortlöpande med de ansökningar, tillstånd och kontakter med nätägaren som krävs för att färdigställa din anläggning.

Nu vet du hur det går till – Välkommen att boka ditt hembesök! Vi ser fram emot att träffa dig. Nu börjar det roliga – för dig, för miljön och för din plånbok.