Mötesbokare på fält
Nyköping med omnejd

för Solkraft Sverige

Korta fakta om jobbet

  • Besöksbokare/Kundbokare
  • Arbetsplatsen är ospecificerad
  • Omfattning: Deltid
  • Anställningsform/varaktighet: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Lönetyp: Fast månads-, vecko- eller timlön

Om Solkraft Sverige

Solkraft Sverige grundades redan 2014 som ett av landets första renodlade solcellsföretag. Med huvudkontoret i Mölndal som utgångspunkt är vi idag en av Sveriges främsta solcellsleverantörer för villaägare. Vår drivkraft är att hjälpa våra kunder till lägre driftkostnader, bättre hushållsekonomi och högre fastighetsvärde samt att tillsammans bidra till en fossilfri framtid.

Om jobbet

I uppdraget som mötesbokare åker du ut till villaområden och knackar dörr hos potentiella kunder. Din uppgift vid dörr är enbart att boka in ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök från våra kunniga solcellsrådgivare. Bokningarna hos intresserade villaägare går snabbt och görs enkelt via en app i mobilen.

Lönen är tim-/dagsbaserad utifrån din ålder. Vi erbjuder dessutom bonus vid goda resultat så chansen att tjäna en bra peng är stor.

Före ditt första arbetspass får du all information du behöver samt en trevlig pitch att använda ute i fält. Allt för att vi tillsammans ska kunna skapa många härliga hembesök för våra rådgivare och potentiella kunder.

Tjänsten är en projektanställning som förlängs månadsvis med 12-15 timmars arbetsvecka. Arbetstiderna är mellan kl. 16-20 minst tre kvällar i veckan, samt vissa helgdagar som passar dig.

Rollen innebär mycket självständigt arbete men regionchefen bestämmer i samråd med dig vilka områden som skall besökas för bästa resultat. För att ditt arbete ska vara framgångsrikt har vi dessutom kontinuerliga uppföljningar kring resultat och utfall. Givetvis spånar vi också kring tankar och idéer som du får med dig från fältet.

Egenskaperna vi söker

En positiv inställning och ett glatt humör är solklart de viktigaste egenskaperna för att trivas och lyckas hos oss. Har du dessutom ett härligt driv, rätt mindset för uppgiften och älskar att träffa nya människor, ja då behöver du bara uppfylla våra få grundläggande krav för att vara aktuell för jobbet.

Våra krav för tjänsten

  • Stämma in på egenskaperna vi efterfrågar.
  • Kunna arbeta självständigt och självgående.
  • Kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska.
  • Kunna arbeta kvällar/helger varje vecka.

Ansökan

Passar du in på beskrivningen ovan och är redo att anta en ny spännande utmaning? Tveka inte att skicka in en ansökan för att bli en del av Solkraft Sverige! Vi välkomnar sökande i olika åldrar och med olika bakgrund. Hos oss blir du en del av ett företag som alltid vill ta fram det bästa hos sina medarbetare. Tillsammans vill vi, med en härlig inställning, bidra till en grönare framtid!

Ansök till: peter.olsen@solkraftsverige.se (märk ditt mejl Mötesbokare Nyköping)

Ansökningar gås igenom kontinuerligt och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag och bli en del av ett härligt team.