Våra batterier

för effektiv lagring

Vi har naturligtvis valt att erbjuda batterier från tillverkare i premiumsegmentet som LG Chem, BYD och Huawei. Alla tre står för högsta kvalitet med robusta chassin och hög finish samt erbjuder tusentals laddcykler som kapar både effekttoppar och driver fastigheten även när solen gått ned bortom horisonten.

Boka kostnadsfritt hembesök

Batterier med hög effekt från Solkraft Sverige

Ladda batterier med solenergi

Fler och fler intresserar sig för batterier och det är ingenting som förvånar oss. Utvecklingen går i snabb takt och batterierna får högre effekt och man kan redan nu driva sin fastighet och kapa effekttoppar med våra effektiva lösningar och proffsiga installationer av energilagring.

Batterier vi gärna använder själva

Kanske är vi lite extrema när det kommer till vår noggrannhet vid val av batterier och komponenter. Vi har reducerat vårt utbud till ett fåtal välkända märken som LG, BYD och Huawei. Skälet är enkelt. Det är bara kvalitetstillverkare som dessa som fullt ut svarar upp mot våra krav på finish, kvalitet, verkningsgrad, garantier och stabilitet. Ja, vi är hårda men vi vill inte leverera lösningar som vi inte själva skulle vilja ha. Först när det är gott nog åt oss är det gott nog åt dig.