Vi söker solpanelsmontörer/ servicetekniker i Göteborg

Vi fortsätter att växa och söker nu dig som vill ha ett omväxlande jobb där solpanelsmontage, ställningsbyggnation samt service på befintliga solcellsanläggningar utgör dina huvudsakliga arbetsuppgifter.

För dig som har praktisk yrkeserfarenhet inom solpanelsmontage och av att bygga/riva ramställning erbjuder vi chansen till ett spännande jobb i en positiv bransch tillsammans med minst lika positiva kollegor och kunder.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att ingå i ett team om två personer som med utgångspunkt från Göteborg reser runt tillsammans och monterar solpaneler, utför service på befintliga anläggningar samt bygger/river de byggställningar arbetet kräver. Arbetet utförs både i Göteborgsområdet och på annan ort. Eftersom tjänsten innebär resor med bil och ibland även hotellövernattningar är det ett krav att du har B-körkort och möjlighet att vara hemifrån under kortare perioder.

SÄRSKILDA KRAV

  • Praktisk yrkeserfarenhet inom solpanelsmontage
  • Praktisk erfarenhet av att bygga/riva ramställning
  • B-körkort
  • Kunna vara hemifrån under kortare perioder (hotellövernattningar)
  • Bekväm att arbeta på hög höjd

BAKGRUND OCH EGENSKAPER
Du jobbar eller har jobbat med att montera solpaneler samt att bygga/riva byggnadsställningar. För oss är det viktigt att du som person vill arbeta som resemontör och trivs med det. Vi ser också att du är en noggrann, ansvarfull, händig, serviceinriktad, samarbetsvillig och positiv lagspelare som tycker om att träffa våra kunder. Då säkerhetsaspekten är av yttersta vikt vid såväl ställningsbygge som montage av solpaneler ser vi egenskaper som lugn och trygg som ytterligare förutsättningar för denna tjänst. Eftersom de allra flesta solpanelerna monteras på tak bör du givetvis känna dig bekväm med att arbeta på hög höjd. Du gillar snabba puckar, är flexibel eftersom veckans reseschema snabbt kan förändras och du gillar att arbeta under den frihet och det ansvar jobbet ger.

MERITERANDE
Gedigen dokumenterad yrkeserfarenhet av solcellsmontage samt särskild ställningsutbildning och erfarenhet av att bygga/riva ramställning är givetvis en stor fördel. Har du dessutom certifikat Heta Arbeten® är det ett välkommet plus. Erfarenhet att utföra service på solcellsanläggningar är också meriterande.

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning heltid med 6 månaders provanställning.

TILLTRÄDE
Så snart som möjligt.

ANSÖKAN
Skulle du passa perfekt för tjänsten? Skicka så snart som möjligt din ansökan till stefan@solkraftsverige.se. OBS! Märk ditt mejl med ”Ansökan montör”.

Beskriv kort om vem du är, lite om din bakgrund, eventuella utbildningar samt tidigare arbetslivserfarenheter. Har du ett CV så bifoga gärna det. Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter samt när du som tidigast skulle kunna tillträda tjänsten.

Eftersom de två montörer vi nu söker kommer att arbeta tillsammans är det också en fördel om ni redan känner varandra och vet att ni funkar bra som team. Om så är fallet ser vi gärna att ni skickar in en gemensam ansökan.

Inkommande ansökningar behandlas fortlöpande så skicka din ansökan så fort som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

VIKTIG INFORMATION
Blir du inte kontaktad av oss inom några veckor har du inte gått vidare till intervju. Vi har tyvärr inte möjlighet att meddela den som ej går vidare.