Enkelt och tryggt att investera i solceller!

Vårt mål har alltid varit att optimera processen från första kundkontakt till färdig installation och efterföljande service. Efter några år i branschen kan vi säga att vi med god marginal nått målet. Med en tydlig arbetsgång säkerställer vi att tids­ramarna hålls och att du blir nöjd med din solenergianläggning. Idag är det enklare och tryggare än någonsin att köpa en komplett solcellsanläggning från oss.

Allt börjar med ett möte

Vi har en viktig tumregel. Alltid hembesök och projektering före offert. Genom att besöka dig kan vi undersöka fastighetens förutsättningar, visa alternativ, svara på dina frågor, lyssna på dina önskemål och skapa en tydlig, skräddarsydd offert förankrad i verkligheten.

En lösning som passar dig

Efter projekteringen skapar vi den offert som ligger till grund för ditt köpbeslut. När vi kommit överens om en lösning som passar dig lägger du din order. Tillsammans kan vi nu börja planera för solcellsinstallationen i din fastighet.

Men allt pappersarbete då?

Visst finns det en hel del pappersarbete att ta hand om inför installationen. Men vi menar allvar med vår mission att göra det enkelt att skaffa solceller. Därför hjälper våra rådgivare dig genom hela processen. Vi tar hand om allt från bygglov, om så krävs, elcertifikat, ursprungsgarantier och cesarkonto.

En trygg och säker installation

När våra certifierade montörer anländer till din fastighet är de mycket väl förberedda för uppgiften. Samtliga uppfyller våra högt ställda krav på kunskap, säkerhetsmedvetenhet och hantverksskicklighet. Givetvis ställer vi samma höga krav på de elektriker som slutför installationen. För din trygghet dokumenterar vi alla viktiga steg i genomförandet och vi sätter en ära i att följa alla de lagar och krav som ställs på vår verksamhet. En säker installation, med högsta kvalitet, genomförd under säkra förhållanden är vårt löfte till dig.

Under processen arbetar vi fortlöpande med de ansökningar, tillstånd och kontakter med nätägaren som krävs för att färdigställa din anläggning.

Nu vet du hur det går till – Välkommen att boka ditt hembesök! Vi ser fram emot att träffa dig. Boka ditt hembesök, mejla oss eller ring oss redan idag. Nu börjar det roliga – för dig, för miljön och för din plånbok.