Vi söker ställningsbyggare/montörer i Södra Stockholm

Till vår montageorganisation i Stockholmsområdet söker vi dig som har utbildning och gedigen erfarenhet inom ställningsbyggnation och som vill testa något nytt i en spännande bransch. Som ställningsbyggande montör inom Solkraft Sverige jobbar du nämligen både med ställningsbyggnation och med montering av solpaneler.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett team som reser runt tillsammans och monterar solpaneler hos privatpersoner och företag samt bygger/river de byggställningar arbetet kräver. Arbetet utförs främst i södra Stockholm men arbete på annan ort kan förekomma. Därför är det viktigt att du kan ligga borta på veckorna om det krävs. Du gillar snabba puckar och är flexibel eftersom veckans reseschema snabbt kan förändras. Du gillar att arbeta under den frihet och det ansvar jobbet ger.

Bakgrund och egenskaper
Vi söker i första hand dig som har särskild ställningsutbildning och gedigen erfarenhet av att bygga/riva ramställning. Du bör även ha ett intresse för att bredda ditt uppdrag till att även omfatta montering av solpaneler. Vi erbjuder dig givetvis relevant utbildning inom solpanelsmontering. För oss är det också viktigt att du som person vill arbeta som resemontör och trivs med det. Vi vill att du är noggrann, ansvarsfull och tycker om att arbeta i lag mot ett gemensamt mål. Då säkerhetsaspekten är av yttersta vikt vid såväl ställningsbygge som montage av solpaneler ser vi egenskaper som lugn och trygg som ytterligare förutsättningar för denna tjänst.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Anställningsform
Anställningsformen är i första hand tillsvidareanställning.

För mer information kontakta:
Sebastian Olsson
Tel: 073-511 76 82
Mail: sebastian@solkraftsverige.se

Ansökan/intresseanmälan skickas till:
sebastian@solkraftsverige.se (skriv “Ställning/Montör Stockholm” i ämnesfältet).

Berätta om dig själv, din utbildning och yrkeserfarenhet i din ansökan. Kom ihåg att ange din adress och ditt telefonnummer.

Sista ansökningsdag: snarast!
Urval och rekrytering görs fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.