Solkraft Sverige söker säljande rådgivare i
Kalmar/Oskarshamn/Karlskrona

Solkraft Sverige (Solkraft EMK AB) säljer, monterar och installerar nyckelfärdiga solcellsanläggningar hos kunder i hela södra Sverige från Ystad till Uppsala. Skenande elpriser och nätavgifter, i kombination med ökat miljömedvetande och statligt investeringsstöd, skapar en enorm efterfrågan på våra helhetslösningar. För att möta det stora intresset söker vi just nu säljande rådgivare i Kalmar/Oskarshamn/Karlskrona.

Om tjänsten
Som säljande rådgivare för Solkraft Sverige marknadsför du vårt unika koncept till potentiella kunder inom din region. Du bokar hem-/platsbesök och genomför dessa med målsättningen att informera, väcka intresse och samla underlag för snabb återkoppling med en behovsanpassad och konkurrenskraftig offert. Att arrangera informationsmöten om solenergi och om våra helhetslösningar är ytterligare ett verktyg i ditt säljarbete.

Du har stor frihet i ditt säljarbete men arbetar i nära dialog med regionansvarig, med företagsledningen vid vårt huvudkontor i Mölndal och i samverkan med våra övriga säljare. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning i produkt-/säljkunskap och stöttar dig i arbete.

Bakgrund och egenskaper
För att trivas och lyckas hos oss bör du vara positiv, initiativrik, handlingskraftig och resultatdriven. Eftersom vi är ett företag i mycket stark tillväxt bör du även ha viljan att vara med på en tillväxtresa och förståelse för vad detta innebär när det kommer till snabba puckar, hårt arbete och stora möjligheter. Vid ett framgångsrikt samarbete finns goda möjligheter till både utveckling och avancemang uppåt inom företaget.

Vi söker framförallt personer som har tidigare erfarenhet av självständigt säljarbete men är också medvetna om att man med rätt inställning, driv och personlighet kan gå mycket långt inom vår organisation. Eftersom du arbetar med hem-/platsbesök kräver tjänsten att du har B-körkort.

Anställningsform
Anställningsformen är tillsvidareanställning.

För mer information kontakta:
Mike Dimoulios, Regionansvarig Kalmar län & Blekinge län
Tel: 070-661 96 69
Mail: mike.dimoulios@solkraftsverige.se

Ansökan med CV och personligt brev skickas till:
mike.dimoulios@solkraftsverige.se (skriv Rådgivare i ämnesfältet). Kom ihåg att tydligt ange din bostadsort så att vi enkelt kan kontrollera vårt aktuella behov av rådgivare i just ditt område.

Sista ansökningsdag:
Urval och rekrytering görs fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Solkraft Sverige (Solkraft EMK AB) är en väletablerad aktör inom nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar och offentlig sektor. Med huvudkontor i Mölndal, regionkontor i Knivsta, Malmö, Uddevalla, Linköping, Jönköping och Skövde samt ett växande antal lokala säljare och montörer i hela södra Sverige har vår tillväxtresa bara börjat. Välkommen till en bransch och ett företag som sjuder av kraft och strålar av framtidstro!