Solkraft Sverige söker montörer i Stockholms län Norra

Vi växer och söker nu montörer till vår montageorganisation på Solkraft Sverige för arbete främst i den norra halvan av Stockholms län, men ibland även på annan ort. Du kommer att ingå i ett team på två personer som reser runt tillsammans och monterar solpaneler hos privatpersoner och företag.

Du ska kunna ligga borta på veckorna om det krävs. Du gillar snabba puckar och är flexibel eftersom veckans reseschema snabbt kan förändras. Du gillar att arbeta under den frihet och det ansvar jobbet ger.

Bakgrund och egenskaper
För oss är det viktigt att du som person vill arbeta som resemontör och trivs med det. Vi vill att du är noggrann, ansvarsfull och tycker om att arbeta i lag mot ett gemensamt mål. Då säkerhetsaspekten är av yttersta vikt vid montage av solpanel ser vi egenskaper som lugn och trygg som ytterligare förutsättningar för denna tjänst. Har du arbetat som montör eller har praktisk erfarenhet från något hantverksarbete är det meriterande. Certifikat för arbetsplattformar, ställningsbyggande eller heta arbeten är det ett plus.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.
Anställningsformen är i första hand tillsvidareanställning.

För mer information kontakta vår arbetsledare Sebastian Olsson:
sebastian@solkraftsverige.se (skriv “Montör Stockholm Norra” i ämnesfältet)

Ansökan/intresseanmälan skickas till:
sebastian@solkraftsverige.se (skriv “Montör Stockholm Norra” i ämnesfältet, kom ihåg att ange dina kontaktuppgifter)

Sista ansökningsdag: snarast!
Urval och rekrytering görs fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Montör

Solkraft Sverige (Solkraft EMK AB) är en väletablerad aktör inom nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar och offentlig sektor. Med huvudkontor i Mölndal, regionkontor i Malmö, Uddevalla, Linköping, Jönköping och Skövde samt ett växande antal lokala säljare och montörer i hela södra Sverige har vår tillväxtresa bara börjat. Välkommen till en bransch och ett företag som sjuder av kraft och strålar av framtidstro!