Solkraft Sverige söker montörer i
Stockholm Syd

Vi söker nu montörer till vår montageorganisation på Solkraft Sverige för arbete främst i Stockholm och Stockholmsområdets södra delar men ibland även på annan ort. Du kommer att ingå i ett team på två personer som reser runt tillsammans och monterar solpaneler hos privatpersoner och företag.

Du ska kunna ligga borta på veckorna om det krävs. Du gillar snabba puckar och är flexibel eftersom veckans reseschema snabbt kan förändras. Du gillar att arbeta under den frihet och det ansvar jobbet ger.

Bakgrund och egenskaper
För oss är det viktigt att du som person vill arbeta som resemontör och trivs med det. Vi vill att du är noggrann, ansvarsfull och tycker om att arbeta i lag mot ett gemensamt mål. Då säkerhetsaspekten är av yttersta vikt vid montage av solpanel ser vi egenskaper som lugn och trygg som ytterligare förutsättningar för denna tjänst. Har du arbetat som montör eller har praktisk erfarenhet från något hantverksarbete är det meriterande. Certifikat för arbetsplattformar, ställningsbyggande eller heta arbeten är det ett plus.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.
Anställningsformen är i första hand tillsvidareanställning.

För mer information kontakta:
Sebastian Olsson, Arbetsledare Sverige
Tel: 073-511 76 82
Mail: sebastian@solkraftsverige.se

Ansökan/intresseanmälan skickas till:
jobb@solkraftsverige.se (skriv “Montör Stockholm” i ämnesfältet).
Berätta om dig själv, din utbildning och yrkeserfarenhet i din ansökan. Kom ihåg att ange din adress och ditt telefonnummer.

Sista ansökningsdag: snarast!
Urval och rekrytering görs fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Montör

Solkraft Sverige (Solkraft EMK AB) är en väletablerad aktör inom nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar och offentlig sektor. Med huvudkontor i Mölndal, regionkontor i Malmö, Uddevalla, Linköping, Jönköping och Skövde samt ett växande antal lokala säljare och montörer i hela södra Sverige har vår tillväxtresa bara börjat. Välkommen till en bransch och ett företag som sjuder av kraft och strålar av framtidstro!