Vi söker solcellsmontörer i Kalmar med omnejd

Till vår montageorganisation i Kalmarregionen med omnejd söker vi nu två solcellsmontörer, gärna med erfarenhet av att bygga/riva ramställning.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett team om två personer som reser runt tillsammans och monterar solpaneler hos privatpersoner och företag samt bygger/river de byggställningar arbetet kräver. Arbetet utförs främst i Kalmarområdet men arbete på annan ort kan förekomma. Därför är det viktigt att du kan ligga borta på veckorna om det krävs. Du gillar snabba puckar och är flexibel eftersom veckans reseschema snabbt kan förändras. Du gillar att arbeta under den frihet och det ansvar jobbet ger.

Bakgrund och egenskaper
Vi söker i första hand dig som har yrkeserfarenhet av solcellsmontage. Eftersom alla våra montörer genomgår vår interna utbildning välkomnar vi dock även ansökningar från personer utan tidigare erfarenhet men med rätt fallenhet och stort intresse för tjänsten. För oss är det viktigt att du som person vill arbeta som resemontör och trivs med det samt att du är öppen för att bygga och riva de byggställningar solcellsmonteringen kräver. Vi vill även att du är noggrann, ansvarsfull och tycker om att arbeta i lag mot ett gemensamt mål. Då säkerhetsaspekten är av yttersta vikt vid såväl ställningsbygge som montage av solpaneler ser vi egenskaper som lugn och trygg som ytterligare förutsättningar för denna tjänst.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Meriterande
Gedigen yrkeserfarenhet av solcellsmontage är givetvis en stor fördel. Särskild ställningsutbildning och erfarenhet av att bygga/riva ramställning är ett välkommet plus. Eftersom de två montörer vi nu söker kommer att arbeta tillsammans är det också en fördel om ni redan känner varandra och vet att ni funkar bra som team. Om så är fallet ser vi gärna att ni skickar in en gemensam ansökan.

Anställningsform
Anställningsformen är i första hand tillsvidareanställning.

För mer information kontakta:
Sebastian Olofsson
Tel: 073-533 99 88
Mail: sebastian.olofsson@solkraftsverige.se

Ansökan/intresseanmälan skickas till:
sebastian.olofsson@solkraftsverige.se (skriv “Montör Kalmar” i ämnesfältet).

Berätta om dig själv, din utbildning och yrkeserfarenhet i din ansökan. Kom ihåg att ange din adress och ditt telefonnummer.

Sista ansökningsdag: snarast!
Urval och rekrytering görs fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.