Vi söker en erfaren och driven elektriker i Halland

Vår verksamhet inom nyckelfärdiga solcellsanläggningar fortsätter att växa och vi utökar fortlöpande vårt fantastiska team av egen personal. Nu behöver vi en driven, kunnig och erfaren elektriker som i samarbete med våra skickliga montörer kan färdigställa installation ute hos våra kunder.

Tjänsten är knuten till vårt huvudkontor i Mölndal men du kan utgå från hemmet i ditt dagliga arbete. Du utför installation av solcellsanläggningar ute hos våra kunder inom Hallands län samt ibland även hos kunder som finns inom några timmars bilresa. Eftersom arbetet innebär resor med bil och ibland även hotellövernattningar är det ett krav att du har B-körkort och möjlighet att vara hemifrån under kortare perioder.

För tjänsten krävs
Dokumenterad yrkeserfarenhet som elektriker.
B-körkort.
Möjlighet till periodvis arbete på annan ort (hotellövernattningar).
God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Meriterande
Tidigare erfarenhet inom solpanelsinstallation.

Som person är du
En händig, serviceinriktad, samarbetsvillig och positiv lagspelare som tycker om att träffa våra kunder. Du är trygg i din yrkesroll och en förebild inom noggrannhet och säkert elarbete.

Vi erbjuder
Den ytterligare utbildning du behöver för att kunna utföra arbetet med den höga kvalitet och goda serviceanda som vi är kända för. Tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

För mer information om tjänsten kontakta
Ulf Wickstrand, Elansvarig, Solkraft Sverige
Tel: 0735-327 838
Mail: ulf.wickstrand@solkraftsverige.se

Ansökan/intresseanmälan skickas till
ulf.wickstrand@solkraftsverige.se (skriv “Elektriker Halland” i ämnesfältet)
Berätta om dig själv, din utbildning och yrkeserfarenhet i din ansökan. Kom ihåg att ange din adress och ditt telefonnummer.

Sista ansökningsdag? Snarast!
Urval och rekrytering görs fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Solkraft Sverige (Solkraft EMK AB) är en väletablerad aktör inom nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, lantbruk, bostadsrättföreningar och offentlig sektor. Med huvudkontor i Mölndal, regionkontor i Knivsta, Malmö, Uddevalla, Linköping, Jönköping och Skövde samt ett växande antal lokala säljare och montörer i hela södra Sverige har vår tillväxtresa bara börjat. Välkommen till en bransch och ett företag som sjuder av kraft och strålar av framtidstro!