Vi söker ekonomiassistent till Mölndal

Solkraft Sverige söker nu en självgående ekonomiassistent med placering på vårt huvudkontor i Mölndal.

Du har goda kunskaper inom ekonomi & redovisning, vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning. Vi vill att du har koll på saker som leverantörsfakturor, kostnadsställen, moms och reglerna för omvänd skattskyldighet, valutor, balanskonton, resultatrapporter och visst avstämningsarbete. Och såklart andra vanligt förekommande ekonomiska uppgifter.

Vi lägger stor vikt vid att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du gillar att jobba varierat med ekonomi och administration. Vi vill att du tar egna initiativ och ser gärna att du är nyfiken och öppen för nya tekniska lösningar och processer.

För att trivas hos oss bör du uppskatta ett varierat arbetstempo där saker och ting kan hända snabbt. Du kommer att utgöra ett viktigt stöd för ekonomiansvarig inom Solkraft Sverige och ditt arbete sker i nära dialog med vår externa redovisningsbyrå. Som vår ekonomiassistent bör du dock själv kunna prioritera uppgifter, se ”vad som behöver göras” och trivas med ett stort mått av flexibilitet. Solkraft Sverige växer kraftigt och vi letar efter någon som vill hjälpa oss att utvecklas, som vill växa med oss och som motiveras av att bidra till företagets förbättringsarbete.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning.

För mer information kontakta:
Annika Hansson, Kontorsansvarig
Tel: 031-788 83 99
Mail: annika@solkraftsverige.se

Ansökan med CV och personligt brev skickas till:
annika@solkraftsverige.se (skriv Ekonomiassistent i ämnesfältet)

Sista ansökningsdag:
2019-11-18

Solkraft Sverige (Solkraft EMK AB) är en väletablerad aktör inom nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar och offentlig sektor. Med huvudkontor i Mölndal, regionkontor i Malmö, Uddevalla, Linköping, Jönköping och Skövde samt ett växande antal lokala säljare och montörer i hela södra Sverige har vår tillväxtresa bara börjat. Välkommen till en bransch och ett företag som sjuder av kraft och strålar av framtidstro!