Agent med säljuppdrag i Örebro län

Solkraft Sverige (Solkraft EMK AB) säljer, monterar och installerar nyckelfärdiga solcellsanläggningar hos kunder i hela södra Sverige från Ystad till Uppsala. Som en följd av att Bravida har gått in som huvudägare i Solkraft och att vi verkar på ständigt växande marknad söker vi nu agenter som agerar rådgivande säljare i Örebro län.

Om tjänsten

Du arbetar med uppsökande försäljning och marknadsför vårt unika koncept till potentiella kunder inom din region. Du bokar hem- och platsbesök och genomför dessa med målsättningen att informera, väcka intresse och samla underlag för snabb återkoppling med en behovsanpassad och konkurrenskraftig offert. Att arrangera informationsmöten om solenergi och om våra helhetslösningar är ytterligare ett verktyg i ditt säljarbete. Du har stor frihet i ditt säljarbete men arbetar i nära dialog med regionansvarig, med företagsledningen vid vårt huvudkontor i Mölndal och i samverkan med våra övriga säljare. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning i produkt- och säljkunskap och stöttar dig i arbetet.

Bakgrund och egenskaper

För att lyckas är du positiv, initiativrik, noggrann och resultatdriven. Eftersom vi är ett företag i mycket stark tillväxt bör du även ha viljan att vara med på en tillväxtresa och förståelse för vad detta innebär när det kommer till snabba puckar, hårt arbete och stora möjligheter. Vid ett framgångsrikt samarbete finns goda möjligheter till både utveckling och framtida avancemang inom företaget. Vi söker framförallt personer som har tidigare erfarenhet av självständigt uppsökande säljarbete men är också medvetna om att man med rätt inställning, driv och personlighet kommer långt. Eftersom du arbetar med platsbesök kräver tjänsten att du har B-körkort.

Anställningsform

Vi erbjuder ett agentupplägg för dig med eget företag och F-skattsedel.

För mer information kontakta:

Stefan Larsson, Försäljningschef
Tel: 0761-898 542
Mail: stefan@solkraftsverige.se

Ansökan med CV och personligt brev skickas till:

stefan@solkraftsverige.se (skriv “Säljare Kalmar län” i ämnesfältet).

Sista ansökningsdag:

31/5 men urval görs fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.