Solkraft Sverige söker säljare i Stockholm/Mälardalen

Solkraft Sverige (Solkraft EMK AB) är en väletablerad aktör inom nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och offentlig sektor. Skenande energipriser och nätavgifter, i kombination med ökat miljömedvetande och statligt investeringsstöd, skapar en enorm efterfrågan på kompletta solcellslösningar. För att möta det stora intresset söker vi just nu erfarna säljare i Stockholm/Mälardalen.

Som säljare för Solkraft Sverige marknadsför du vårt unika koncept till potentiella kunder inom din region. Du bokar även kundbesök och genomför dessa med målsättningen att informera, väcka intresse och samla underlag för snabb återkoppling med en behovsanpassad och konkurrenskraftig offert.

Du har stor frihet i ditt säljarbete men arbetar i nära dialog med regionansvarig, med företagsledningen vid vårt huvudkontor i Mölndal och i samverkan med våra övriga säljare. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning i produkt-/säljkunskap och stöttar dig i arbete.

För att lyckas i ditt arbete är du givetvis positiv, initiativrik och resultatdriven och vi söker framförallt dig som redan har stor erfarenhet av självständigt säljarbete. Anställningsformen är i första hand tillsvidareanställning. Om du redan idag arbetar med försäljning eller liknande i eget företag med F-skattsedel kan vi även erbjuda ett agentupplägg.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

För mer information kontakta:
Stefan Larsson, Försäljningschef Sverige
Tel: 0761-898 542
Mail: stefan@solkraftsverige.se

Ansökan/intresseanmälan skickas till:
stefan@solkraftsverige.se (skriv "Säljare Stockholm/Mälardalen" i ämnesfältet, kom ihåg att ange dina kontaktuppgifter)

Välkommen till en bransch och ett företag som sjuder av kraft och strålar av framtidstro!