Solkraft Sverige söker säljare och agenter i Örebro

Solkraft Sverige (Solkraft EMK AB) är en väletablerad aktör inom nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och offentlig sektor. Skenande elpriser och nätavgifter, i kombination med ökat miljömedvetande och statligt investeringsstöd, skapar en enorm efterfrågan på våra kompletta solcellslösningar. För att möta det stora intresset etablerar vi oss just nu på flera nya orter i landet. Därför söker vi omgående erfarna säljare och agenter som vill vara med på vår tillväxtresa och tillsammans med oss bygga upp vår säljorganisation i Örebro med omnejd.

Som representant för Solkraft Sverige marknadsför du vårt unika koncept till potentiella kunder inom din ort/region. Du bokar även kundbesök och genomför dessa med målsättningen att informera, väcka intresse och samla underlag för snabb återkoppling med en behovsanpassad och konkurrenskraftig offert. Du har stor frihet i ditt säljarbete men arbetar i nära dialog med företagsledningen vid vårt huvudkontor i Mölndal och i samverkan med våra övriga säljare. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning i produkt-/säljkunskap och stöttar dig i ditt arbete.

För att lyckas med ditt uppdrag är du givetvis positiv, initiativrik och resultatdriven och vi söker framförallt dig som redan har stor erfarenhet av självständigt säljarbete. Har du rätt inställning och en stark vilja att bidra till företagets utveckling finns mycket goda karriärmöjligheter inom Solkraft Sverige.

Hos oss finns både möjligheten till tillsvidareanställning som säljare och ett agentupplägg för dig redan idag arbetar med försäljning eller liknande i eget företag med F-skattsedel.

Uppdraget kräver att du har B-körkort.

För mer information mejla dina frågor till:
Stefan Larsson, Försäljningschef Sverige
stefan@solkraftsverige.se (skriv "Säljare Örebro" i ämnesfältet)

Ansökan med CV och personligt brev skickas till:
stefan@solkraftsverige.se (skriv "Säljare Örebro" i ämnesfältet)

Sista ansökningsdag 2019-04-30.

Urval och rekrytering görs fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Med huvudkontor i Mölndal, regionkontor i Malmö och Skövde samt ett växande antal lokala säljare och montörer i hela södra Sverige har vår tillväxtresa bara börjat. Välkommen till en bransch och ett företag som sjuder av kraft och strålar av framtidstro!