Solkraft Sverige söker montörer i Malmöområdet

Vi söker nu montörer till vår montageorganisation på Solkraft Sverige för arbete främst i Skåne län men ibland även på orter i andra län. Du kommer att ingå i ett team på två personer som, med Malmö som utgångspunkt, reser runt tillsammans och monterar Solpaneler hos privatpersoner och företag.

Du ska kunna ligga borta på veckorna om det krävs. Du gillar snabba puckar och är flexibel eftersom veckans reseschema snabbt kan förändras. Du gillar att arbeta under den frihet och det ansvar jobbet ger.

Bakgrund och egenskaper
För oss är det viktigt att du är noggrann, ansvarsfull och tycker om att arbeta i lag mot ett gemensamt mål. Då säkerhetsaspekten är av yttersta vikt vid montage av solpanel ser vi egenskaper som lugn och trygg som ytterligare förutsättningar för denna tjänst.

Har du arbetat som montör eller har praktisk erfarenhet från något hantverksarbete är det meriterande. Certifikat för arbetsplattformar, ställningsbyggande eller heta arbeten är det ett plus.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Anställningsformen är i första hand tillsvidareanställning.

För mer information kontakta:
Mats Johansson, Arbetsledare
Tel: 073-500 96 25
Mail: mats@solkraftsverige.se

Ansökan/intresseanmälan med CV och personligt brev skickas till:
jobb@solkraftsverige.se (skriv "Montör Malmö" i ämnesfältet, kom ihåg att ange dina kontaktuppgifter)

Sista ansökningsdag: 2019-06-05

Urval och rekrytering görs fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Solkraft Sverige (Solkraft EMK AB) är en väletablerad aktör inom nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar och offentlig sektor. Med huvudkontor i Mölndal, regionkontor i Malmö och Skövde samt ett växande antal lokala säljare och montörer i hela södra Sverige har vår tillväxtresa bara börjat.

Välkommen till en bransch och ett företag som sjuder av kraft och strålar av framtidstro!