Solkraft Sverige söker kontorsassistent

Vi söker för start omgående en mångsidig, driftig person som vill hjälpa oss med vanligt förekommande kontorsgöromål på vårt huvudkontor. Din primära uppgift blir att vara kontorsassistent, med allt vad det innebär. Vi ser gärna en självgående kollega som tar egna initiativ och rycker in där det behövs.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att svara på inkommande samtal och mail, en mycket viktig funktion då du många gånger blir Solkrafts första representant i kundmötet. Du hjälper också till med hantering av orderläggning, bland annat med registrering. Du får ett arbete med bred variation och vi uppskattar att gärna du bistår kollegorna på kontoret med den administrativa hjälp de för tillfället behöver. Rollen kommer att utvecklas med tiden.

Din profil

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är prestigelös och arbetar lika bra självständigt som i team. Din sociala och kommunikativa förmåga är värdefull och för att göra ett bra jobb behöver du vara ordningsam, noggrann och kunna arbeta strukturerat. Du trivs med att hantera flera uppgifter samtidigt och du löser omprioriteringar av uppgifter på ett smidigt sätt. Du behöver också god datorvana och erfarenhet av Officepaketet.

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utvecklande jobb på en engagerad, generös och mycket trevlig arbetsplats. Hos Solkraft Sverige har du chansen till yrkesmässig utveckling i ett mycket expansivt företag med högt miljötänk och socialt ansvar.

Tjänsten

Heltid på Solkraft Sveriges huvudkontor i Mölndal. Tillsvidareanställning med tillträde snarast. Anställningen inleds med provanställning 6 månader.

Vill du veta mer?

Välkommen med frågor om tjänsten till Michel Gerami, Operations manager.
Tel: 0735-362 147
Mail: michel@solkraftsverige.se

Ansökan

Intervjuer sker löpande.
Skicka personligt brev och CV till michel@solkraftsverige.se (skriv "Kontorsassistent)" i ämnesfältet.
Vi kommer att hålla fortlöpande intervjuer under ansökningstiden.

Solkraft Sverige (Solkraft EMK AB) är en väletablerad aktör inom nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar och offentlig sektor. Med huvudkontor i Mölndal, regionkontor i Malmö och Skövde samt ett växande antal lokala säljare och montörer i hela södra Sverige har vår tillväxtresa bara börjat.

Välkommen till en bransch och ett företag som sjuder av kraft och strålar av framtidstro!