Solkraft Sverige söker ekonomiansvarig

Solkraft Sverige söker nu en självgående ekonomiansvarig med placering på vårt huvudkontor i Mölndal.

Tjänsten kräver att du har mycket goda och breda kunskaper inom ekonomi & redovisning. Du har Civilekonomexamen eller har tillskansat dig motsvarande kunskaper genom liknande utbildning och yrkeserfarenhet. Vi vill att du har koll på saker som löpande likviditetsbudget, leverantörsfakturor, kostnadsställen, moms och reglerna för omvänd skattskyldighet, valutor, balanskonton, resultatrapporter och visst avstämningsarbete. Och såklart andra vanligt förekommande ekonomiska uppgifter som att bokföra kvitton och liknande.

Vi är ett tillväxtföretag och det är därför en stor fördel om du har erfarenhet från ekonomiarbete i ett snabbt växande företag där såväl personalstyrkan som omsättningen ökar i snabb takt. Då vet du att det krävs mycket breda kunskaper och en vilja att jobba varierat med ekonomi och administration. Vi vill att du tar egna initiativ och ser gärna att du är nyfiken och öppen för nya tekniska lösningar och processer.

För att trivas hos oss bör du uppskatta ett varierat arbetstempo där saker och ting kan hända snabbt. Arbetet sker i nära dialog med Solkrafts externa redovisningsbyrå, men du behöver själv kunna prioritera uppgifter, se ”vad som behöver göras” och trivas med ett stort mått av flexibilitet. Solkraft Sverige växer kraftigt och vi letar efter någon som vill hjälpa oss att utvecklas, som vill växa med oss och som motiveras av att bidra till företagets förbättringsarbete. Eftersom Solkraft Sverige är ett företag där vi hjälps åt där det behövs, inte sällan över yrkesrollerna, bör beskrivningen prestigelös lagspelare stämma in väl på dig som person.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Solkraft Sveriges huvudkontor i Mölndal. Tillträde snarast. Anställningen inleds med provanställning 6 månader.

För mer information kontakta:

Peter Olsen, VD
Tel: 0761-638 399
Mail: peter@solkraftsverige.se

Ansökan

Skicka personligt brev och CV till peter@solkraftsverige.se (skriv Ekonomiansvarig i ämnesfältet). Vi kommer att hålla fortlöpande intervjuer under ansökningstiden.

Solkraft Sverige (Solkraft EMK AB) är en väletablerad aktör inom nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar och offentlig sektor. Med huvudkontor i Mölndal, regionkontor i Malmö och Skövde samt ett växande antal lokala säljare och montörer i hela södra Sverige har vår tillväxtresa bara börjat.

Välkommen till en bransch och ett företag som sjuder av kraft och strålar av framtidstro!