Solkraft Sverige söker agenter i Stockholm/Mälardalen

Solkraft Sverige (Solkraft EMK AB) är en väletablerad aktör inom nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och offentlig sektor. Skenande energipriser och nätavgifter, i kombination med ökat miljömedvetande och statligt investeringsstöd, skapar en enorm efterfrågan på kompletta solcellslösningar. För att möta det stora intresset söker vi just nu agenter i Stockholm/Mälardalen.

Som agent för Solkraft Sverige marknadsför du vårt unika koncept till potentiella kunder inom din region. Du bokar även kundbesök och genomför dessa med målsättningen att informera, väcka intresse och samla underlag för snabb återkoppling med en behovsanpassad och konkurrenskraftig offert.

Du har stor frihet i ditt säljarbete men arbetar i nära dialog med företagsledningen vid vårt huvudkontor i Mölndal och i samverkan med våra övriga agenter och säljare. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning i produkt-/säljkunskap och stöttar dig i ditt företagande som agent.

För att lyckas i ditt arbete är du givetvis positiv, initiativrik och resultatdriven. Vi söker framförallt dig som redan idag arbetar med försäljning eller liknande i eget företag med F-skattsedel. Klicka här om du det skulle passa dig bättre med en tillsvidareanställning som säljare.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

För mer information kontakta:
Stefan Larsson, Försäljningschef Sverige
Tel: 0761-898 542
Mail: stefan@solkraftsverige.se

Ansökan/intresseanmälan skickas till:
stefan@solkraftsverige.se (skriv "Agent" i ämnesfältet, kom ihåg att ange dina kontaktuppgifter)

Välkommen till en bransch och ett företag som sjuder av kraft och strålar av framtidstro!