Solkraft Sverige söker agenter i Blekinge

Solkraft Sverige (Solkraft EMK AB) är en väletablerad aktör inom nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar och offentlig sektor. Skenande energipriser och nätavgifter, i kombination med ökat miljömedvetande och statligt investeringsstöd, skapar en enorm efterfrågan på kompletta solcellslösningar. För att möta det stora intresset söker vi just nu agenter i Blekinge.

Vi söker framförallt dig som redan idag arbetar med försäljning eller liknande i eget företag med F-skattsedel. För att lyckas i ditt arbete är du givetvis positiv, initiativrik och resultatdriven.

Som agent för Solkraft Sverige marknadsför du vårt unika koncept till potentiella kunder inom din region. Du bokar även kundbesök och genomför dessa med målsättningen att informera, väcka intresse och samla underlag för snabb återkoppling med en behovsanpassad och konkurrenskraftig offert.

Du har stor frihet i ditt säljarbete men arbetar i nära dialog med företagsledningen vid vårt huvudkontor i Mölndal och i samverkan med våra övriga agenter. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning i produkt-/säljkunskap och stöttar dig i ditt företagande som agent.

För mer information kontakta:
Stefan Larsson, Försäljningschef Sverige
Tel: 0761-898 542
Mail: stefan@solkraftsverige.se

För ytterligare inspiration, prata med en av våra framgångsrika agenter:
Rickard Palheden, Regionchef Skåne
Tel: 0709-880 803
Mail: rickard@solkraftsverige.se

Ansökan/intresseanmälan skickas till:
stefan@solkraftsverige.se (skriv "Agent" i ämnesfältet, kom ihåg att ange dina kontaktuppgifter)

Välkommen till en bransch och ett företag som sjuder av kraft och strålar av framtidstro!