Solceller ökar lantbrukets lönsamhet

En lantbruksverksamhet förbrukar dagligen mycket el och alla lantbrukare vet att varje sparad krona är viktig. Långsiktighet tillhör lantbrukets vardag och en solcellsinstallation är en god investering även för framtida generationers möjlighet till god avkastning. Vi på Solkraft Sverige guidar dig till en optimal solcellslösning för en lantbruksfastighet och lantbruk och hjälper dig att sänka dina elkostnader genom egenproducerad el med solpaneler på ekonomibyggnader och magasin.

Hur lönsam kan din jordbruksfastighet bli för verksamheten?
Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning! 

Varför solpaneler till lantbruk och jordbruk?

Kostnadsbesparing från första dagen

Sänkta driftkostnader, billigare solpaneler, tryggheten i investeringen, miljöprofileringen. Anledningarna till att installera solceller är många och summan av dessa faktorer skapar stor potential  med att installera solceller. Kontakta oss så räknar vi på avkastningen för er jordbruksfastighet.

Avkastning & lån

En skattefri avkastning på mellan 10–17 %, beroende på anläggningens förutsättningar och storlek, får garanterat tummen upp av banken. Att låna pengar är sällan några problem då bankerna ser värden i miljöaspekten, avkastningen och fastighetens ökande marknadsvärde.

Miljön

Solenergi ger inga utsläpp under värme- och elproduktionen. Omvandlingen från solens strålar till energi avger inte koldioxid eller andra utsläpp som påverkar miljön. Våra etablerade leverantörer säkerställer också en miljökalkyl som kompenserar för negativ miljöpåverkan. Ta det första steget mot ett modernare och grönare lantbruk idag!

Varför Solkraft Sverige?

Att driva ett lantbruk är ofta en livslång satsning och att köpa solpaneler är en långsiktig investering. En anläggning sänker visserligen omedelbart dina elkostnader och höjer värdet på din fastighet, men du räknar givetvis med att den ska fungera och leverera värde för gården under lång tid framöver. Eftersom långsiktigheten är så viktig för dig är den minst lika viktig för oss. Idag har vi förutsättningarna för det; med en stark ägarbild och etablerade leverantörer. Vi finns alltid vid din sida och då är det extra viktigt att även vi känner oss trygga med de lösningar vi levererar.

För oss betyder en färdigställd solcellsinstallation början på en lång och givande kundrelation. Med en installationsgaranti på hela 10 år och solpaneler från välkända aktörer med branschledande effektgarantier behöver du aldrig oroa dig för din solcellsanläggning. Via SolarEdge molntjänst kan både du och vi hela tiden se hur den mår och hur den levererar. Logga bara in via app eller webbläsare för en snabb översikt eller för att djupdyka i data. Självklart erbjuder vi full kundsupport på samtliga solcellsanläggningar vi satt i drift.

Boka kostnadsfritt hembesök

Boka kostnadsfritt hembesök

Tack för ditt intresse för Solkraft Sverige och solenergi!

I vår strävan att ge våra kunder bästa möjliga beslutsunderlag för sin solcellsinvestering så börjar vår process alltid med ett platsbesök. Under rådande omständigheter så skapar dock denna del ett hinder för oss alla. Utifrån detta så vill vi fortfarande vara behjälpliga för er, så skicka gärna in en intresseanmälan så tar vi en kontakt och hittar en lösning för dialog om hur vi kan hjälpa er.

Tillsammans kan vi därifrån bidra till en ljusare och fossilfri framtid!

Bästa hälsningar,
Solkraft Sverige

Säljmöte

För att boka en kostnadsfri konsultation eller för att ställa frågor om solceller direkt till oss,
fyll i dina uppgifter här så ser vi till att rätt person återkopplar till dig.

Välkommen att höra av dig!