Solkraft Sverige söker projektledare
till huvudkontoret i Mölndal

pusselbit projektledare

Solkraft Sverige säljer, monterar och installerar nyckelfärdiga solcellsanläggningar hos kunder i hela södra Sverige från Ystad till Uppsala.

Nu söker vi en erfaren och handlingskraftig projektledare till vårt huvudkontor i Mölndal. Hos oss blir du en viktig nyckelperson i det framgångsrika team av duktiga medarbetare som snabbt och effektivt driver våra kundprojekt framåt. Vi är ett tillväxtföretag med högt tempo, snabba beslut och spännande utmaningar. För dig med rätt inställning och förståelse för vad det innebär att vara en del av en tillväxtresa erbjuder tjänsten stora möjligheter till såväl personlig som karriärmässig utveckling.

Bakgrund och egenskaper
För att klara de tuffa krav tjänsten innebär bör du ha erfarenhet av tidigare arbete som projektledare, gärna inom bygg-, miljö- eller teknikområdet. Arbetet kräver stor vana att arbeta med digitala verktyg och att du behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift. Relevanta utbildningar inom projektledning är ett plus men erfarenhet och rätt attityd väger tyngre. Hos oss är laget viktigare en jaget och tillsammans jobbar vi alla stenhårt för att nå våra gemensamma mål. Den person vi söker är en trygg, kommunikativ, kreativ, ansvarsfull och initiativrik lagspelare som är van att planera, fatta beslut och att göra relevanta prioriteringar. Om både du själv och andra ser dig som en problemlösare som alltid hittar sätt att komma framåt, då finns det stor möjlighet att det är just dig vi söker.

För mer information kontakta Peter Olsen:
peter@solkraftsverige.se

Ansökan med personligt brev och CV skickas till:
jobb@solkraftsverige.se (skriv “Projektledare Mölndal” i ämnesfältet)

Sista ansökningsdag: Snarast!
Urval och rekrytering görs fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Solkraft Sverige (Solkraft EMK AB) är en väletablerad aktör inom nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar och offentlig sektor. Med huvudkontor i Mölndal, regionkontor i Malmö, Uddevalla och Skövde samt ett växande antal lokala säljare och montörer i hela södra Sverige har vår tillväxtresa bara börjat. Välkommen till en bransch och ett företag som sjuder av kraft och strålar av framtidstro!