Om oss

Solkraft Sverige är ett privatägt företag med huvudsäte i Mölndal, strax söder om Göteborg.

Vi arbetar med helhetslösningar inom solceller där vi tar ansvar för hela installationen - från projektering på plats och planering till färdig installation. För att allt ska bli perfekt anpassat till varje kund börjar vi alltid med ett kostnadsfritt hembesök, där vi går igenom förutsättningarna för just er fastighet och önskemål.

Högkvalitativa solceller – för att du förtjänar det bästa!

Sedan starten 2014 har vi vuxit till att bli ett av de ledande företagen i branschen och ett av Sveriges ledande solcellsföretag med marknadens bästa produkter.

Kompetens

Vi startade vår verksamhet 2014. Sedan dess har vi genomfört hundratals lyckade solcellsinstallationer. Även om vi givetvis lär oss något nytt varje dag är det nu få som slår oss på fingrarna när det gäller kunskap om solenergilösningar. Alla som anlitar oss kan känna sig trygga med att vi har den kompetens som krävs för att skapa den bästa lösningen utifrån kundens önskemål och fastighetens förutsättningar.

Trygghet

Med en installationsgaranti på hela 10 år och solpaneler från välkända aktörer med branschledande effektgarantier behöver du aldrig oroa dig för din solcellsanläggning. Via SolarEdge molntjänst kan både du och vi hela tiden se hur den mår och hur den levererar. Logga bara in via app eller webbläsare för en snabb översikt eller för att djupdyka i statistik och grafer. Självklart erbjuder vi full kundsupport på samtliga solcellsanläggningar vi satt i drift.

Långsiktighet

Att köpa solpaneler är en långsiktig investering. Din anläggning sänker visserligen omedelbart dina elkostnader och höjer värdet på din fastighet. Men du räknar givetvis med att den ska fungera och leverera under lång tid framöver. Eftersom långsiktigheten är så viktig för dig är den minst lika viktig för oss. Vi finns alltid vid din sida och då är det extra viktigt att även vi känner oss trygga med de lösningar vi levererar. För oss betyder en färdigställd solcellsinstallation början på en lång och givande kundrelation.

Medlem i Svensk Solenergi

Solkraft EMK AB är stolta medlemmar i Svensk Solenergi. SSE är en branschförening som, med cirka 140 professionella medlemmar, representerar såväl den svenska solenergibranschen som de forskningsinstitutioner som verkar inom solenergiområdet.

Solkraft EMK AB

Besöksadress:
Solkraft EMK AB
Flöjelbergsgatan 18 (vån 3)
431 37 Mölndal

Telefon: +46 (0)31-788 83 99
Mail: info@solkraftsverige.se

Organisationsnummer: 556988-3407