Solkraft Sverige

styrka i varenda cell

Solkraft Sverige arbetar med helhetslösningar inom solceller där vi tar ansvar för hela installationen – från projektering på plats och planering till färdig installation. För att allt ska bli perfekt anpassat till varje kund börjar vi alltid med ett kostnadsfritt hembesök, där vi går igenom förutsättningarna för just er fastighet och önskemål.

Kvalitet

Solenergi är en relativt ung bransch och utvecklingen går fort inom såväl teknik som kvalitet. Med vår noggrannhet vid materialval, montering och installation kan du lita på att du får paneler och komponenter i världsklass monterade och installerade av proffs. Vi tar inga genvägar när det gäller branschstandard, lagkrav, byggnormer och säkerhet och tummar inte en millimeter på den kvalitet som vi vet att våra kunder både kräver och förtjänar.

Kompetens

Vi startade vår verksamhet 2014. Sedan dess har vi genomfört tusentals lyckade solcellsinstallationer. Även om vi givetvis lär oss något nytt varje dag är det nu få som slår oss på fingrarna när det gäller kunskap om solenergilösningar. Alla som anlitar oss kan känna sig trygga med att vi har den kompetens som krävs för att skapa den bästa lösningen utifrån kundens önskemål och fastighetens förutsättningar.

Trygghet

Med en installationsgaranti på hela 10 år och solpaneler från välkända aktörer med branschledande effektgarantier behöver du aldrig oroa dig för din solcellsanläggning. Via SolarEdge molntjänst kan både du och vi hela tiden se hur den mår och hur den levererar. Logga bara in via app eller webbläsare för en snabb översikt eller för att djupdyka i statistik och grafer. Självklart erbjuder vi full kundsupport på samtliga solcellsanläggningar vi satt i drift.

Långsiktighet

Att köpa solpaneler är en långsiktig investering. Din anläggning sänker visserligen omedelbart dina elkostnader och höjer värdet på din fastighet. Men du räknar givetvis med att den ska fungera och leverera under lång tid framöver. Eftersom långsiktigheten är så viktig för dig är den minst lika viktig för oss. Vi finns alltid vid din sida och då är det extra viktigt att även vi känner oss trygga med de lösningar vi levererar. För oss betyder en färdigställd solcellsinstallation början på en lång och givande kundrelation.

Illustration solcellsmontör och rådgivare

Vår organisation – Din trygghet

Vi har vuxit kraftigt sedan starten 2014 och finns idag med huvudkontor i Mölndal samt med lokalkontor i Arlöv, Skövde, Linköping, Jönköping, Kalmar, Stockholm och Uddevalla. Genom vårt ständigt växande team av säljare/råd­givare, egna montörer och noga utvalda partners inom installation verkar vi dag i hela södra Sverige, från Ystad till Uppsala.

Våra lokala säljare/rådgivare och montörer jobbar mycket nära våra kunder. Med en helhetslösning från Solkraft Sverige kan du dessutom lita på att de backas upp av en kraftfull organisation som säkerställer såväl leverans som service, drift och support. När vi började vår resa var det i första hand privat­personer som anlitade oss. Idag har vi även bostadsbolag, bostadsrättsföreningar, kommuner och stora företag på kundlistan.

Det ser vi som ett bevis på att vi har det som krävs för att kunna erbjuda en lösning av högsta kvalitet – En väloljad organisation med styrka i varenda cell!

SÖK JOBB HOS OSS
Solceller i Södra Sverige

Medlem i Svensk Solenergi

Solkraft EMK AB är stolta medlemmar i Svensk Solenergi. SSE är en branschförening som, med cirka 140 professionella medlemmar, representerar såväl den svenska solenergibranschen som de forskningsinstitutioner som verkar inom solenergiområdet.

LG Pro Partner

LG är en riktig tungviktare inom tillverkning av solpaneler. Solkraft Sverige är LG PRO Solar Partner, vilket innebär att vi erbjuder flera fördelar:

  • Bättre priser
  • Snabbare leveranser
  • Tryggare garantier
  • Större kunskap

Solkraft EMK AB

Besöksadress:
Solkraft Sverige
Flöjelbergsgatan 18 (vån 2)
431 37 Mölndal

Telefon: 031-788 83 99
Mail: info@solkraftsverige.se

Organisationsnummer: 556988-3407