Nu gör vi det enkelt och tryggt att skaffa solceller i Stockholm-Mälardalen

Vårt nya lokalkontor för Stockholm-Mälardalen har fått en flygande start och är nu igång på allvar. Med erfarna solcellsexperten Micke Wallén som regionansvarig är nu ett kunnigt team av rådgivare och montörer redo att göra det enkelt och tryggt för såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar att skaffa solceller.

Med kontoret i Knivsta som utgångspunkt gör vi nu kostnadsfria hem-/platsbesök i hela region Stockholm-Mälardalen. Vill du sänka dina elkostnader och samtidigt göra ett bra miljöval? Gör som tusentals andra nöjda kunder, skaffa solceller, ta vara på solens kraft och börja producera egen hållbar el. Vi besöker dig gärna och undersöker din fastighets unika förutsättningar för solceller samt tar fram relevanta kalkyler och en konkurrenskraftig offert. Anmäl ditt intresse via formuläret här nedan redan idag.

Vår organisation – Din trygghet

Solkraft Sverige (Solkraft EMK AB) grundades 2014 och finns idag med huvudkontor i Mölndal samt med lokalkontor i Arlöv, Skövde, Linköping, Jönköping, Kalmar, Uddevalla och Knivsta. Genom vårt ständigt växande team av rådgivare, egna montörer/installatörer och noga utvalda partners verkar vi dag i hela södra Sverige, från Ystad till Uppsala.

Våra lokala rådgivare och montörer/installatörer jobbar mycket nära våra kunder. Med en helhetslösning från Solkraft Sverige kan du dessutom lita på att de backas upp av en kraftfull organisation som säkerställer såväl leverans som service, drift och support. När vi började vår resa var det i första hand privatpersoner som anlitade oss. Idag har vi även bostadsbolag, bostadsrättsföreningar, kommuner och stora företag på kundlistan.

Det ser vi som ett bevis på att vi har det som krävs för att kunna erbjuda en lösning av högsta kvalitet – En väloljad organisation med styrka i varenda cell. Varmt välkomna att kontakta oss!

Solkraft Sverige
Hyvelgatan 24
741 71 Knivsta
Telefon: 073-539 67 55

Stockholmskontoret Solkraft Sverige

Boka kostnadsfritt hembesök

Boka kostnadsfritt hembesök