Vårt erbjudande

Helhetsåtagande, långa garantier, support och trygghet. Så kan man sammanfatta vårt erbjudande. Vi har lång erfarenhet av både inköp och installation av solpaneler. Regler och lagstiftning kan vi på våra fem fingrar och vi vet vad som krävs för att driva ett solcellsprojekt från början till slut. Lägg till att vi erbjuder marknadens bästa produkter med senaste tekniken och de bästa garantierna. Det tillsammans gör att vi har en av de bästa erbjudanden du kan hitta på marknaden.

Det här ger Solkraft Sverige nöjda kunder

  • Kostnadsfri rådgiving och projektering på plats hos kund
  • Fullentreprenad från A till Ö
  • Vi tar hand om all pappersexercis
  • Vi finns lokalt i stora delar av landet
  • Långa garantier och trygghet med Europas största grossister
  • Support före, under och efter installation

Så här arbetar vi när du beställer solceller från Solkraft

Vi följer noga vår arbetsprocess när vi utför projekt för dig som kund.
Det säkerställer att vi håller tidsramar och att du blir en nöjd kund.
Nedan kan du följa vår process.

Personligt möte

Vi åker alltid ut till er och projekterar på plats, vägleder er och skräddarsyr en anläggning ut efter fastighetens förutsättningar och önskemål.

Offert

Vi lämnar alltid en skriftlig offert efter projektering och kundbesök.

Order

Välkommen till Solkraft Sverige. Efter skrivet köpeavtal planerar vi tillsammans för installation av solceller i er fastighet.

Ansökningar

Vi hjälper till med alla handlingar: ansökan om investeringsstöd, elcertifikat, ursprungsgarantier och cesarkonto. Vid bygglov sköter vi all pappersexercis och kontakt med kommunen.

Installation

Vi skräddarsyr din installation och tillhandahåller alltid en helhetsentreprenad för solcells montering och elinstallation.

Driftsättning

Efter färdig installation byter nätbolaget ut din elmätare. Nu är anläggningen färdig att startas upp och börjar producera solel.

Viktigt att tänka på

Varje fastighet är unik

Varje fastighet är unik

Förutsättningarna för att installera solceller skiljer sig mellan olika fastigheter. Driver du gård, lantbruk eller äger fastigheter är förutsättningarna väldigt olika jämt emot en privatvilla.

Projekteringen på plats är nyckeln till att installationen blir lyckad och rätt dimensionerad ut efter fastighetens förutsättningar och tillsammans med kundens önskemål skräddarsyr vi projektet och hjälper till från början till slut.

Dimensionera rätt och välj produkter
som passar ditt hus

Solkraft jobbar bara med Europas största grossister och trygga leverantörer. Alla har genomgått en due deligence (en företagsbesiktning) Solar edge, SMA, Fronius, LG, BenQ, Astronergy, Trina, JA Solar, Schletter, Novotegra, K2, m fl.
Att välja rätt produkter kan ibland vara svårt och där kommer en av Solkrafts stora styrkor till sitt rätta jag eftersom vi alltid gör en grundlig projektering på plats och väljer material utefter förutsättningarna.

Dimensionera rätt för att få bästa effekt av dina solceller
Pappersexercisen viktig att få rätt när du köper solceller

Viktigt att alla ansökningar
och tillstånd blir rätt

Det kan tyckas enkelt att köpa solceller men det krävs stor kunskap för att få all pappersexercis rätt. Vissa kommuner kräver bygglov för solceller. Ansökan om investeringsstöd till länsstyrelsen för att få bidraget. Elcertifikat, ursprungsgarantier, cesarkonto är ytterligare dokument som ska skickas till energimyndigheten för att registreringen av anläggningen ska bli komplett och man får ta del av alla bidrag och ersättningar. Solkraft certifierade säljare och rådgivare sköter hela denna process för kund vilket ger trygghet att allt blir korrekt från dag ett.

Boka ett kostnadsfritt besök

Boka en kostnadsfri konsultation med hembesök där vi går igenom förutsättningarna för just er fastighet och skräddarsyr en solcellslösning utefter era önskemål och vår projektering.